Hae tästä blogista

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Näillä neuvoilla selviät rankemmastakin vapusta! ;)



Vappu on yliopistolaiselle yllättävän rankka rutistus, uskokaa tai älkää. Tässä kuitenkin muutama neuvo, jolla selviät rankemmistakin putkista. 

1. Nauti
Nauti jokaisesta hetkestä, mutta kohtuudella alkoholia. Välillä ei voi mitään, jos homma vähän lipsahtaa käsistä, mutta hanajuomia voi lipittää enemmän kuin drinkkejä.

2. Syö
Hyvä ravinnonsaanti on kaiken a ja o. Juoma alkaa helposti kilahtaa hattuun, jos ei ole syönyt kunnolla. Onneksi Vaasasta ainakin löytyy nilmeltämainitsemattomia pikaruokapaikkoja, joista ruokaa saa pikkuntunneille asti. Toinen vaihtoehto, jota itse suosin, on varata kämpille ruokaa. Esimerkiksi lasagne on tosi hyvä yöpala, koska siitä saa suolaa ja energiaa.

3. Huolehdi terveydestä
nimim. kokemusta on tietää, että kurkkukipu iskee helposti vapun riennoissa. Itse nautin joka päivä multivitaa ja D-vitamiinia, jotta jaksan. Myös tumma suklaa on hyvä energianlähde. Hyvä keino on myös minttukaakao, jota useimmista kuppiloista saa. Finrex ja burana auttavat myös hetkellisesti. Ota esimerkiksi aamulla, että vaikutus lakkaa iltaan mennessä...

4. Herää omasta sängystä
Omasta sängystä herääminen hyvin tanssitun yön jälkeen on paras tunne, vaikka hedari ja jalkakipu olisi järkyttävä. Helpostuta tuo jo se, että on turvallisesti omassa kämpässä.

5. Naura ja hymyile
Nauru on parasta heikkoinakin hetkinä. Juttele, sosialisoidu ja keksi hölmöjä juttuja (tai no ei nyt mitä tahansa :)  Kun on hauskaa, sen muistaa ikuisesti.


Jos homma alkaa mennä liian vakavaksi, tässä muutama piristyskappale, niin jaksat taas bilettää. Vapueilopu!

PSY-Gentelemen



Sini Sabotage - levikset repee

Yön polte-Rakkauden ratapiha

Ja muistaka se ravinnonsaanti! 

Nost3 & Protro - Sellubiitti



Hyvää wappua! :D